Kvartet Gubec i Damir Kedžo na Danima Jelačića u Zaprešiću

104

Rezervirajte vikend 10. i 11. listopada za ostanak ili posjet Zaprešiću

kada započinju Dani Jelačića NA ALEJI. 

Na ulasku u Nove dvore, dočekat će Vas ban Jelačić i supruga Sofija. Opušteno i lagano zakoračite u vikend prepun radionica, glazbenih svirki, animacija uz ugostiteljsku ponudu, prodajne štandove, DJ-a i cjelodnevnu zabavu.

U subotu 10. listopada Vaše mališane očekuju radionice, interaktivne pričaonice o banu, izrada mačeva i borba mačeovaca, stare banske igre. Centar za mladež Zaprešić organizira kreativne radionice, a svi zainteresirani šetači moći će prošetati povijesno-poučnom stazom uz Anku Jelačić koja će pričati o svom stricu Josipu. Očekuje nas velika obiteljska zabava pod nazivom Potraga za novodvorskim blagom. U 18:00 sati započinje Večernja svirka Na aleji. Uživajte u stihovima Damira Kedže i rasplešite se u Novim dvorima Jelačićevim.

Program se nastavlja i 11. listopada. Uz radionice i pričaonice za djecu, odrasli će moći sidjelovati na radionici Interpretacija baštine u Novim dvorima. Očekuje nas Potraga za novodvorskim blagom i Gastro show “Banova kuhača” koja donosi okuse Novodvorske kuhinje. Kuhajte uz World Master Chefa Branka Ognjenovića i Doris Pinčić. Kvartet Gubec je zadužen za večernju svirku Na Aleji od 18:00 sati.

Sve detalje o manifestaciji “Dani Jelačiča 2020. – NA ALEJI” saznajte na stranici Turističke zajednice grada Zaprešića. Vizual: TZ grada Zaprešića

Vidimo se NA ALEJI.